Informiran.si - Bližnjica skozi birokracijoinfo page
ponedeljek, 15. julij 2024 | Prijava |

Načini plačila oz. nakupa dokumenta na Informiran.si

Nakup dokumenta lahko opravite z mobilnim telefonom (VALÚ Moneto), preko predračuna (Dobroimetje), ali tako, da postanete naročnik paketa Informiran.si Professional.

Več o načinih plačila si lahko preberete spodaj, če pa imate kakršnokoli vprašanje, nas lahko  

 

 

   Možnosti plačila pravnih dokumentov
   Kliknite za več informacij...

 


 

    VALÚ Moneta - Plačilo z mobilnim telefonom

Plačilo z moneto omogočata operaterja: Telekom Slovenije (Mobitel in Debitel) in A1 Slovenija (Simobil)


Postopek nakupa z mobilnim telefonom (VALÚ Moneto):

Za nakup z VALÚ Moneto potrebujete mobilni telefon in morate biti naročnik operaterjev Telekoma Slovenije (Mobitel in Debitel) ali A1 Slovenija (Simobil) in BOB.

Naročniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije imate VALU Moneto omogočeno samodejno.

Naročniki A1 (več o tem) in BOB (več o tem) morate VALU Moneto omogočiti, tako da pošljete SMS VALU MONETA OSNOVNA oz. VALU MONETA NAPREDNA na številko 1919.

Plačilo z VALÚ lahko opravite tudi drugi mobilni uporabniki za kar potrebujete pametni mobilni telefon, z naloženo VALÚ Moneta aplikacijo (več...), na kateri imate napolnjeno zadostno stanje.

Nakup opravite tako, da kot način plačila izberete gumb: "Moneta", ter v okence na spletni strani vnesete številko vašega mobilnega telefona. Na svoj telefon nato prejmete SMS z geslom, ki ga vpišete v okence na spletni strani, kjer je zahtevano geslo. S tem je vaš nakup opravljen.
Stroške nakupa oz. nakupov poravnate enkrat mesečno na posebnem rednem zbirnem računu svojega mobilnega operaterja. Znesek, ki ga boste plačali, bo enak navedeni prodajni ceni Vašega dokumenta.

Z VALÚ Moneto lahko plačujete tudi pravne osebe (podjetja). Nakup opravite s svojim službenim telefonom, preden zaključite nakup, pa morate vnesti podatke o podjetju, za izdajo računa.

 Postopek plačila z Moneto (mobilnim telefonom) - video:

 
1. Izpolnete podatke v e-obrazecu (prijava v sistem pri plačilu z Moneto ni nujna, je pa priporočljiva, saj se tako dokument shrani v Vaš arhiv, do katerega dostopate le Vi, s svojim uporabniškim imenom in geslom. Za prijavo kliknite tu...)  
 
2. Po končanem izpolnjevanju kliknete gumb: "Naprej na nakup dokumenta"
 
3. Izberete gumb: "VALÚ Moneta".  
 
4. Prikaže se povzetek nakupa. Kliknete gumb: "Nadaljuj z nakupom".  
 
5. Izpiše se 6-mestna številčna oz. QR-koda, ki jo prepišite v aplikacijo oz. skenirajte z mobitelom. V aplikaciji VALÚ se izpišejo podrobnosti plačila. Pritisnite gumb Plačaj.  
Če ste nakup opravili s službenim telefonom in želite izstavljen račun na podjetje, pred zaključkom nakupa, v profilu (gumb spremeni) vpišite ime podjetja, naslov in DŠ.Račun natisnete iz svojega Monetinega uporabniškega prifila (kliknite tu).

Kako poteka nakup z VALÚ Moneto, si lahko pogledate v spodnjem videu:

Če imate pri nakupu z VALÚ Moneto, si poglejte odgovore na najpogostejša vprašanja, ali nas pokličite na 01 / 511 42 60 oz. 051 204 821.

     Podroben opis plačevanja z Moneto


Prednosti plačevanja z VALÚ Moneto:

 • Minimalna poraba časa (hiter postopek plačila)
 • Plačate v okviru vašega mesečnega računa za mobilni telefon
 • Enostavnost transakcije
    Dobroimetje (točke) - Plačilo s plačilnim nalogomPostopek nakupa z dobroimetjem (preko predračuna) - video:

Gre za nakup preko predračuna. Za nakup dokumenta z Dobroimetjem morate najprej opraviti brezplačno registracijo na portalu, ter prijavo v sistem. Če ste že registrirani uporabnik portala Informiran.si, je potrebna zgolj prijava v sistem.

Ko ste prijavljeni, lahko oddate zahtevo za polnjenje Dobroimetja, oz. nakup točk, s katerimi lahko nato izdelujete dokumente na portalu Informian.si.

Ob vsakem nakupu se bo število točk za nakup posamezne rešitve odštelo od dobroimetja na vašem računu. Vedno imate omogočen tudi vpogled v stanje na računu (Desni meni: "MOJ PROFIL" > Stanje na računu).


Člani OOZ Koper imate pri polnjenju dobroimetja dodaten 15% bonus.

Za izkoristek bonusa nas pokličite na: 051 / 204 821.


Dobroimetje lahko napolnite tako fizične, kot tudi pravne osebe, postopek polnjenja Dobroimetja pa je povsem preprost. Preprosto sledite postopku, ki je opisan spodaj. Seveda pa smo Vam za pomoč in dodatne informacije na voljo na tel.: 01 / 511 42 60, e-naslovu: info@informiran.si, ali preko kontaktnega obrazca.Postopek polnjenja dobroimetja:

1. Brezplačna registracija (kliknite tu...)  
(Če ste že registrirani, ta korak preskočite.)
 
2. Prijava v sistem (kliknite tu...)  
(Če ste trenutno že prijavljeni, ta korak preskočite.)
 
3. Izpolnite podatke za polnjenje Dobroimetja (kliknite tu...)  
(Dobroimetje lahko napolnite kadarkoli, tako da meniju na vrhu strani v orodni vrstici izberite: Uporabniki > Polnjenje dobroimetja.)
 
4. Izberete, ali je plačinik fizična oseba ali pravna oseba (s.p., d.o.o.,...)  
(Dobroimetje lahko napolnijo tako fizične, kot tudi pravne osebe (podjetja).)
 
5. Vnesite podatke o plačniku predračuna, ter številu točk, ki jih želite kupiti  
(Najmanjši nakup je lahko 100 točk, kar znaša 10 EUR (cena točke je 0,1 EUR (z DDV)).)
 
6. Poravnajte predračun  
(Na zaslonu se Vam bo prikazal predračun. Tega lahko poravnate preko spletne banke, ali navadne položnice.)
 
7. Ko prejmemo Vaše plačilo, Vam napolnimo Dobroimetje  
(Dobroimetje Vam napolnimo za št. točk, ki ste jih kupili. Zraven boste prejeli tudi bonus točke. O tem, da smo Vam napolnili doborimetje, Vam obvestimo na Vaš e-naslov, ter Vam izdamo originalni račun.)
 
8. Izdelajte dokument  
(Ko prejmete naše obvestilo, da smo Vam napolnili Doborimetje, se zopet prijavite na portal, izpolnete željeni e-obrazec, ter dokument kupite z točkami na Vašem uporabniškem računu.)

Kako poteka nakup z Dobroimetjem, si lahko pogledate v spodnjem videu:

Kot omenjeno, točke na svoj račun prejmete, ko od banke prejmemo obvestilo o Vašem nakazilu. Ker pa se zavedamo, da bi pogosto ustrezen pravni dokument potrebovali takoj, nam lahko (ko poravnate predračun) posredujete potrdilo o plačilu na:

 1. Na elektronski naslov: info@informiran.si.
 2. Na fax številko: 059 091 798.
 3. Preko MMS-ja na tel. št.: 051 204 821.

 

Za več informacij nam lahko kadarkoli pišete na: info@informiran.si, nam pošljite sporočilo preko kontaktnega obrazca, ali pa nas pokličite na:

 • 01 511 42 60
 • 051 204 821
Prepričani smo, da bomo znali prisluhniti Vašim željam in zahtevam.

     Želim napolniti dobroimetje


Prednosti plačevanja z dobroimetjem:

 


 

    PayPal / Kreditna oz. debetna kartica

Plačilo s PayPal računom oz. kreditno oz. debetno kartico


Postopek nakupa s PayPal računom oz. kreditno / debetno plačilno kartico:

Za nakup morate imeti kreditno ali debetno plačilno kartico, ki omogoča plačilo preko spleta (običajna bančna kartica tega ne omogoča). Če niste prepričani kaj omogoča Vaša kartica (kontaktirajte svojo banko):

Plačevanje preko spleta omogočajo kreditne oz. debetne kartice Visa, American Express, MasterCard, Visa Electron)

Pri debetni kartici se znesek nakupa odšteje z vašega računa po nakupu. Pri nakupu s kreditno kartico se bo nakup obračunal na mesečnem obračunu.

Pri nakupu s PayPal-om lahko, če tako želite, ustvariti (brezplačen) PayPal račun (PayPal registracija (kliknite tu)). Registracijo lahko upravite tudi tekom postopka plačil, zgolj z vnosom svojih podatkov.
Registracija v PayPal ni obvezna. Plačilo lahko opravite tudi samo preko kreditne oz. debetne kartice.

 Postopek plačila s PayPal-om oz. kreditno / debetno kartico - video:

 
1. Izpolnete podatke v e-obrazecu (prijava v sistem pri plačilu z Moneto ni nujna, je pa priporočljiva, saj se tako dokument shrani v Vaš arhiv, do katerega dostopate le Vi, s svojim uporabniškim imenom in geslom. Za prijavo kliknite tu...)
 
2. Po končanem izpolnjevanju kliknete gumb: "Naprej na nakup dokumenta"
 
3. Izberete gumb: "Kreditna kartica ali Paypal".
 
4. Prikaže se povzetek nakupa. Kliknete gumb: "Nadaljuj z nakupom".
 
5. Prijavite se v svoj PayPal račun. Če še nimate ustvarjenega PayPal računa, oz. želite opraviti plačilo s kreditno / debetno plačilno kartico Izberite gumb "Pay with Debit or Credit Card", ki se nahaja pod podatki za prijavo v PayPal.
 
6. Sledite navodilom za plačilo, ki se Vam izpišejo na zaslonu.

Kako poteka nakup s PayPal-om oz. kreditno kartico, si lahko pogledate v spodnjem videu:


Prednosti plačevanja s PayPal-om oz. kreditno / debetno kartico:
 • Minimalna poraba časa (hiter postopek plačila)
 • Plačate neposredno s svojega PayPal oz. TRR (debetna kartica) računa, oz. znesek poravnate preko mesečnega obračuna za kreditno kartico
 • Enostavnost transakcije

    Naročniški paket - Informiran.si Professional

Informiran.si Profesional - Že od 12,5€ mesečno!

Opis plačevanja:

Naročniški paket Informiran.si Professional predstavlja najbolj primerno rešitev za podjetja in gospodarske subjekte, ki redno potrebujete naše rešitve oziroma za vse, ki redno potrebujete hitro in kvalitetno izdelane pravne dokumente.

Nakupovanje z naročnino poteka tako, da najprej izberete višino naročnine), ki vam ustreza (minimalen znesek naročnine znaša 12€ + DDV). Znesek naročnine preračunamo v točke (vrednost točke je 0,10 EUR) in vam za ustrezno število točk napolnimo vaše dobroimetje. Nato lahko nemoteno uporabljate naše rešitve v obsegu, ki vam ga omogoča stanje dobroimetja.

Komu še posebej priporočamo uporabo paketa Informiran.si Professional?

 • Računovodskim servisom in računovodjem, ki bodo tako lahko brez težav izdelovali kvalitetne pogodbe, vloge in ostale pravne dokumente, tako za svoje potrebe, kot tudi za potrebe svojih strank.
 • Odvetnikom in pravnim svetovalcem, ki bodo tako lahko privarčevali svoj čas in delo, saj bodo lahko izdelavo pravnih dokumentov prepustili svojim asistentom in pomočnikom.
 • Pravnim službam v podjetjih, ki bodo tako lahko hitreje in učinkoviteje pripravljali pravne dokumente za potrebe svojega podjetja in svoje nadrejene.

Prednosti plačevanja z naročnino:

 • Najugodnejši plačilni pogoji
 • Možnost omejenih planiranih mesečnih stroškov
 • Najenostavneje do rešitev

Več o naročniškem paketu Informiran.si Professional ...

 

 

Z veseljem vam bomo posredovali kakršnekoli dodatne informacije o naročniškem paketu Informiran.si Professional, oziroma ostalih načinih plačila na portalu www.informiran.si. Če potrebujete kakršno koli pomoč ali dodatne informacije nam pišite na: info@informiran.si, nas pokličite na telefonsko številko 01 511 42 60 ali kontaktirajte preko spodnjega obrazca.

 

ime in priimek:
elektronski naslov:
telefonska št.:


Vaše vprašanje, želje, zahteve...:

 


Informiran.si - Bližnjica skozi birokracijo Informiran.si - Bližnjica skozi birokracijo Informiran.si - Bližnjica skozi birokracijo

Preko 500 različnih
dokumentov
Preko 500 različnih dokumentov
Hitra, enostavna in cenovno 
ugodna rešitev
Pametna, hitra, enostavna in cenovno ugodna rešitev
Podpora pri uporabi storitev
Podpora pri uporabi storitev
Popolna varnost vaših podatkov
Popolna varnost vaših podatkov
preko 20 let izkušenj
preko 20 let izkušenj
Preko 100.000 registriranih uporabnikov
Preko 100.000 registriranih uporabnikov

 

POPULARNIH 5PRAVNI POSTOPKI: 
Predlog za sporazumno razvezo zakonske zveze (ločitev)
Predlog za odlog izvršitve prenehanja veljavnosti vozniškega dovoljenja
Sporazum o razveljavitvi pogodbe o zaposlitvi
Prodajna (kupoprodajna) pogodba za kmetijsko zemljišče, gozd, kmetijo
Predlog za vrnitev začasno odvzetega vozniškega dovoljenja

NOVI e-obrazci:

Sklep o višini regresa
Zahteva za izplačilo neizkoriščenega dopusta ob prenehanju delovnega razmerja
Sklep o določitvi delovne solidarnostne sobote
Predlog za osebni stečaj brez predloga za odpust obveznosti
Soglasje solastnika za oddajanje nepremičnine v najem

STORITVE:


AKTUALNI PRAVNI NASVETI IN POSTOPKI:


ARHIV PRAVNIH NASVETOV...


PRIJAVA NA NOVICE:

Naši registirani uporabniki prejemajo koristne nasvete in obvestila o pravnih novostih brezplačno v svoj elektronski predal. Postanite naš uporabnik.
Registracija je brezplačna in brez obveznosti.

Brezplačna registracija

Informiran.si - Bljižnica skozi birokracijo

© INform, pretok znanja d.o.o. 2004-2024.
Vse pravice pridržane.


KONTAKT IN POMOČ UPORABNIKOM:


NAHAJATE SE NA VARNI POVEZAVI:
Podatki na strani so zavarovani z napredno 256-bitno enkripcijo.

Secured by PayPal


UPORABO PORTALA PRIPOROČATA:Podjetje Inform d.o.o. se ponaša z eno najvišjih bonitetnih ocen. Podjetje Inform d.o.o. se ponaša z eno najvišjih bonitetnih ocen. Podjetje Inform d.o.o. se ponaša z zlato bonitetno odličnostjo. Prejemniki zlate bonitetne odličnosti CompanyWall so najbolj zanesljiva podjetja na trgu s trdnimi poslovnimi temelji, ki uživajo zaupanje strank in poslovnih partnerjev doma in v tujini.